Κορύφωση του κεφιού με Πασχάλη στο 4ο Μπουρμπούλι

DSC_0156Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου τα Μπουρμπούλια, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού στο Royal Theater.

Πλήθος κόσμου γέμισε το χώρο και χόρεψε με την ψυχή του στην αποκορύφωση του κεφιού και της πατραϊκής καρναβαλικής διασκέδασης, ανεβάζοντας το θερμόμετρο της νύχτας. Υπεύθυνος ήταν ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης, ο οποίος ξεσήκωσε τα μαύρα ντόμινο και τους καβαλιέρους τους σε έναν ασταμάτητο χορό μέσα από τις αξέχαστες επιτυχίες του.

Τραγούδια που άφησαν ανεξίτηλο το ίχνος τους όπως “Το Κορίτσι του Μάη”, “Σχολείο”, “Τρόπος”, “Αλέξης”, “Συγνώμη”, “Μάθημα Σολφέζ”, “Μπαράκι”, “Αν μια μέρα σε χάσω”, “Φύγε σε παρακαλώ”, “Παραδώσου Λοιπόν”, “Κατερίνα Κατερινάκι”, “Είσαι το ταίρι μου”… αλλά και: “Billie Jean”, “Staying Alive”, “It’s Raining Men” που μεσουράνησαν στη διεθνή χορευτική μουσική παλαιότερων δεκαετιών επιστρατεύτηκαν και αποζημίωσαν με το παραπάνω τους πολυάριθμους φανατικούς φίλους των Μπουρμπουλιών προσδίδοντας λάμψη στον τελευταίο της σειράς των τεσσάρων ιστορικών χορών που διεξήχθησαν φέτος.

Στο πλευρό του αειθαλούς Πασχάλη βρέθηκαν οι ο Stelios Mac και οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αντώνης Πιτσολάντης στο μπάσο, Παναγιώτης Τσαλόπουλος στα πλήκτρα και Μιχάλης Λιάμης στα τύμπανα.

Μαζί τους οι Πατρινοί μουσικοί και τραγουδιστές: Γιώργος Παράμερος, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Μαρία Φάκου, Παναγιώτης Αθανασίου, Παναγιώτης Πετρίδης και Νίκος Πλέγας.

Το 4ο Μπουρμπούλι της Παρασκευής σφράγισε με απόλυτη επιτυχία τα φετινά Μπουρμπούλια που φέτος πρόσφεραν στους θαμώνες τους σπάνιες βραδιές με προσκεκλημένους εκλεκτούς εκπροσώπους της ελληνικής χορευτικής μουσικής. Τα Μπουρμπούλια άρχισαν με το δίδυμο Πωλίνας και Χαριτοδιπλωμένου, συνεχίστηκαν με τους Ρόμπιν Ουίλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλλι και Κατερίνα Αδαμαντίδου, … τρίτωσαν με τον Τέρη Χρυσό και έκλεισαν με τον Πασχάλη.