Μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2018

DSC_3381Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται ο «Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2018»,  που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν «καρναβαλικά».

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Κεντρική Αφίσα Προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 με θέμα την Ανεργία.

Σε συνέχεια με πέρυσι, που αναδείχτηκε μέσα από το θέμα ότι μπορούμε να έχουμε μια ζωή και ένα Καρναβάλι χωρίς εξαρτήσεις και ναρκωτικά,   φέτος στόχος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας»  είναι να προβληθεί και μέσα από το καρναβάλι το ζήτημα της  ανεργίας και όλα όσα βιώνουμε, στην πόλη μας αλλά και σε ολόκληρη την χώρα. Επειδή ακριβώς το Καρναβάλι το αντιμετωπίζουμε σαν υπόθεση του λαού μας, επειδή το θέλουμε ως πηγή ζωής και όχι κατήφειας, για το λόγο αυτό θέλουμε την καρναβαλική ζωντάνια και σάτιρα  να «κουμπώσουν» με  τα λαϊκά προβλήματα, να αναδειχτούν οι σύγχρονες ανάγκες του λαού μας και ειδικά της νεολαίας.

Σκοπός μας είναι να αποτελέσει το καρναβάλι ως μεγάλη γιορτή της νεολαίας, ένα ακόμα βήμα στον πόλεμο κατά της Ανεργίας που μαστίζει τους νέους μας και όχι μόνο.

Οι καλύτερες αφίσες θα επιδειχθούν  σε διοργάνωση Ομαδικής Έκθεσης Καρναβαλικής Αφίσας στην διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές και όσοι άλλοι το επιθυμούν μεμονωμένα καθώς και ομάδες. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται εταιρίες πάσης φύσεως. Το όνομα του νικητή ή της ομάδας θα ανακοινωθεί σε δελτίο τύπου.

Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι.

Λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr, ενώ τις προτάσεις τους πρέπει να τις στέλνουν  στο email: info.carnivalpatras@gmail.com

Διάρκεια: 21-12-2007- 7-1-2018.