Δυναμική έναρξη για το 55ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

 

Το 55ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού, που συνδιοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας και το πλήρωμα 222, ξεκίνησε δυναμικά το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, όπου τα πληρώματα καλούνταν, αφού λύσουν τον πρώτο γρίφο να πάνε σε ορισμένο μέρος για την πρώτη τους συνάντηση.

Τα πληρώματα που συμμετέχουν, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τριανταφύλλου (επί της οδού 25ης Μαρτίου), (βάσει του γρίφου που τους είχε δοθεί την προηγούμενη μέρα), όπου τους υποδέχθηκε η Οργανωτική Ομάδα του φετινού Παιχνιδιού.

Έκαναν την εγγραφή στο Παιχνίδι απ’ όπου παρέλαβαν τη σακούλα τους, την καρτέλα βαθμολογίας, το «Πασαπόρτο» τους, καθώς και τη συλλεκτική κονκάρδα της φετινής διοργάνωσης.

Στη συνέχεια γινόταν το μέτρημα της περιμέτρου κεφαλής ενός μέλους κάθε πληρώματος, καθώς από την Οργανωτική Ομάδα είχε ζητηθεί να φέρουν «έναν ή μία με περίμετρο κεφαλής 55 εκατοστά».

Μετά το τέλος της δοκιμασίας όλοι οι συγκεντρωμένοι με λάβαρα στα χρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού συνάντησαν την ομάδα κρουστών και κατευθύνθηκαν στην πλατεία Γεωργίου προκειμένου να παρακολουθήσουν την Τελετή Έναρξης.

Οργανωτική Ομάδα 55ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού: πλήρωμα 222.