Εντυπωσίασαν τα “Καλύτερά μας” θεάματα

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν «Τα Καλύτερά μας» του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού που παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου στη σκηνή της πλατείας Γεωργίου Α΄.

Ήταν ένα πανόραμα θεαμάτων που σε μια εορταστική ατμόσφαιρα και λίγο πριν την πρώτη εμφάνιση των καρναβαλικών αρμάτων του Δήμου στην πλατεία, αποτύπωσε την ανεξίτηλη πινελιά των πληρωμάτων που έλαβαν μέρος στο 53ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Με τους Πατρινούς παρόντες και τους επισκέπτες να φτάνουν μαζικά στην πόλη μας, το ραντεβού στην πλατεία Γεωργίου Α΄ αποζημίωσε με το παραπάνω. Τα 11 προκρινόμενα (με βαθμολογία 100 βαθμούς) από την προκριματική φάση των θεαμάτων παρουσίασαν τη θεατρική σάτιρά τους ή την παντομίμα τους ή το χορευτικό τους κλέβοντας την παράσταση και αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα.

Στη σκηνή για να παρουσιάσουν τα θεάματά τους ανέβηκαν τα πληρώματα: 41- Haute κουτουρού (παντομίμα), 63-Κουκούλινγκ (παντομίμα), 66-Κομψευάμενοι (παντομίμα), 84-Pas Baiser (παντομίμα), 94-Requiem (παντομίμα), 143-Εποπιδες το γένος ΕΠΟΨ (παντομίμα), συνεργασία πληρωμάτων 25-2018 & 119-Διάφανες Σκιές (Χορός), 16-Στο «μπούστο μας… λουλούδια…!!» (θεατρική σάτιρα), 45-Φρρρρ Φρρρρ (θεατρική σάτιρα), 73-Ζωή Ποδήλατο! (θεατρική σάτιρα) και 171-Τα Γκαρσόνια της Ευρώπης (θεατρική σάτιρα).

«Τα Καλύτερά μας» παρουσίασαν οι παρουσιαστές του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 Νατάσα Τραγουστή, Μιχάλης Μπαϊρακτάρης και Γιώργος Λογαράς.

Από τα «Καλύτερά μας» θα προκύψουν και τα τελικά βραβεία της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 στην κατηγορία των θεαμάτων, που θα απονεμηθούν την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στην «Αίγλη» στη Veso Mare μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του Πατρινού Καρναβαλιού 2018.

Xορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2018: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Ελληνική Ραδιοφωνία Πρώτο Πρόγραμμα 91.6-105.8, ΕΡΤ Πάτρας, ΕΡΤ Πύργου.