ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Π.Κ. 2019

                                                                             ΠΑΤΡΑ 9-5-2018

 

                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

                 ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2019

Το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας καλεί τα μέλη των πληρωμάτων και όποιους άλλους επιθυμούν, να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 και παρατείνει την προθεσμία κατάθεσης τους, έως τις 18 Μαϊου 2018. Οι προτάσεις θα κατατεθούν στο email της Κοινωφελούς του Καρναβαλιού:  [email protected].

Tο θέμα θα επιλεγεί από το Δ.Σ. αφού αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έχουν κατατεθεί.

 Τα δύο προηγούμενα χρόνια, λαμβάνοντας  υπ’ όψιν ότι το καρναβάλι είναι μια μαζική γιορτή, στην οποία συμμετέχει κυρίως η νεολαία, έδωσε θέμα με κριτήριο τα προβλήματα, που κατά την γνώμη μας απασχολούν την νέα γενιά και συνολικότερα όλο το λαό. Στο καρναβάλι του 2017 το θέμα αφορούσε τα ναρκωτικά. Η σκέψη μας ήταν και είναι ότι θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μας, με την έξαρση της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, από την μία να τα καταδικάζουμε και από την άλλη να μην οργανώνουμε εκστρατεία ενημέρωσης, ειδικά της νεολαίας. Με την ίδια αντίληψη το 2018 επιλέχτηκε το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού για την ανεργία, έχοντας κατά νου, ότι έχει χτυπήσει τις πόρτες όλων των οικογενειών της πόλη.

 Έτσι στη φάση της έγκαιρης προετοιμασίας για το Πατρινό Καρναβάλι του 2019, το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης περιμένει τις προτάσεις σας, που μπορείτε ελεύθερα να καταθέσετε για το θέμα του ερχόμενου Καρναβαλιού, προκειμένου να τις αξιολογήσει και να προχωρήσει στην τελική επιλογή.

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς

Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων

 – Καρναβάλι Πάτρας

Νικόλαος Χρυσοβιτσάνος