Το πλήρωμα 94 βρήκε τον 52ο Κρυμμένο Θησαυρό

1Με πανηγυρικό τρόπο έπεσε το απόγευμα  της Κυριακής 19ης Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εύρεση του 52ου Κρυμμένου Θησαυρού, που πρόσφερε συγκινήσεις, εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα  στα πληρώματα προσδίδοντας  ιδιαίτερο καρναβαλικό χρώμα, ακόμα και υπό συνθήκες βροχερού καιρού.

Τον Κρυμμένο Θησαυρό βρήκε το πλήρωμα  94  με τίτλο «Παραθερισταί» και υπεύθυνους τους Πέτρο Ψωμά και Φώτη Λουριδά,  μετά από έντονο ψάξιμο που είχε διάρκεια μία (1) ώρα, αφού το παιχνίδι άρχισε στις 5.30μμ και ολοκληρώθηκε στις 6.30μμ.

3Τον Κρυμμένο Θησαυρό, βρήκαν οι νικητές στο πάρκο της Πλαζ, εκεί που τις υπόλοιπες μέρες ο κόσμος βολτάρει, κάνει ποδήλατο και τζόκινγκ αλλά το απόγευμα της Κυριακής γέμισε από κυνηγούς με κασμάδες, σκαπτικά εργαλεία, φακούς νυκτός, αδιάβροχα λόγω βροχής και γάντια. Αυτά ήταν τα απαραίτητα μέσα που προτάθηκαν από την Ομάδα του 52ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΤ Πάτρας και μαζί σαν πρώτος προορισμός δόθηκε η Μαρίνα της παραλιακής οδού, εκεί όπου δένουν τα σκάφη, με τον ακόλουθο γρίφο: «Έχω 11 δάκτυλα για να φωλιάζουν τα ταξιδιάρικα σκαριά». Εκεί τους δινόταν ένας χάρτης όπου περιελάμβανε μια έκταση 300μΧ25μ στο πάρκο της Πλαζ και που εκεί ήταν θαμμένος (15 πόντους μέσα στη γη) ο 52ος Κρυμμένος Θησαυρός. Ο Κρυμμένος Θησαυρός ήταν μια χρυσή μάσκα που βρισκ΄ταν μέσα σε ένα σεντούκι.

IMG_2730Στην περιοχή συνέρρευσαν πλήθος κυνηγοί με τα απαραίτητα εφόδια και επιδόθηκαν σε ανελέητο σκάψιμο – ψάξιμο μιας ώρας με τελικό ευρετή – νικητή και επιτυχημένο εκσκαφέα το πλήρωμα 94, το οποίο πρόσθεσε στο λογαριασμό του 1 βαθμό (σύμφωνα με την επιμέρους βαθμολογία) όπως απαιτεί το 52ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Εξάλλου  στο Καρναβαλικό Γραφείο από τις 19.00 έως τις 21.00 τα πληρώματα παρέδιδαν το σεντούκι τους, όπου μέσα σε αυτό υπήρχαν τεκμηριωμένα ο μόχθος, οι αγωνίες, οι αναζητήσεις, τα απρόοπτα και όλα τα εύρετρα του αγώνα τους μέσα από τις απαντήσεις των θεμάτων που τους είχαν δοθεί.