Χορός και θέατρο δρόμου στην πλατεία Γεωργίου Α΄

 

Μια γερή δόση χορευτικού θεάματος πρόσφεραν τα χορευτικά τμήματα της σχολής χορού Dancesport Hall της Διονυσίας Σουλελέ.

Με μουσική και χορογραφίες προσαρμοσμένες στο Πατρινό Καρναβάλι τα μέλη της σχολής χορού ξεδίπλωσαν στην κεντρική σκηνή των καρναβαλικών δράσεων στην πλατεία Γεωργίου Α΄ το χορευτικό τους σόου παρουσιάζοντας διαφορετικές πτυχές της διασκέδασης που ανήκαν σε διαφορετικά είδη. Από τη latin και την hip hop έως το oriental, το cabaret και το σύγχρονο οι κοπέλες της σχολής κινήθηκαν με τα χορευτικά τους βήματα μεταδίδοντας την εξωστρεφή χορευτική διάθεση στο κοινό. Δώδεκα σύντομες χορογραφίες ήταν η αφετηρία για το σόου της σχολής χορού Dancesport Hall.

Μετά το τέλος του χορευτικού σόου το λαϊκό θέατρο δρόμου παρουσίασε για μια ακόμη φορά την παράστασή του που διαπραγματεύεται με ποιητικό τρόπο τον κύκλο ζωής, την ανακύκλωση, τη μόλυνση του πλανήτη και άλλα θεμελιώδη ζητήματα. Οι ηθοποιοί-σπουδαστές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών με το κείμενο, τη σκηνοθεσία και τη δραματουργική επιμέλεια της Φιορέλας Μαστρόκαλου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Χορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2020: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, ΕΡΤ Πάτρας