Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Καρναβαλιού των Μικρών

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Καρναβαλιού των Μικρών θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

BABY RALLY

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017
Κέντρο της πόλης, 10.00

Η Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι της Πάτρας» επιχειρεί να αναβιώσει το θρυλικό Baby Rally, που πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά το 1995, όπου παρέδωσε τη σκυτάλη στο Καρναβάλι των Μικρών το 1996.

Η φετινή εκδήλωση θα πλαισιωθεί με δρώμενα και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, επίσης θα υπάρξουν βραβεία από την κριτική επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η καρναβαλική μεταμφίεση τόσο του ποδηλάτου όσο και του αναβάτη. Οι ηλικίες συμμετοχής είναι 6-12 χρονών. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο junior@carnivalpatras.gr. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά το τέλος των δηλώσεων συμμετοχής.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Αφετηρία: Πλ. Ομονοίας, 11.00

Πορεία: Γούναρη-Κορίνθου-Πλ.Γεωργίου-Κορίνθου (έως Αγίου Νικολάου).

Με εκκίνηση την πλατεία Ομονοίας 15000 παιδιά και μεγάλοι, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις συμμετοχής για φέτος, συνοδεία των αρμάτων του Καρναβαλιού των Μικρών και των ομάδων συμμετοχής, ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης παραδίδοντας μαθήματα καρναβαλικής παιδείας και ξεσηκώνοντας σε ένα ξέφρενο πάρτυ το πλήθος του κόσμου που παρακολουθεί την παρέλαση.