ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Από το 2007 στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού εντάχθηκε και ο «Διαδικτυακός Κρυμμένος Θησαυρός». Είναι η ψηφιακή εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού. Το παιχνίδι διεξάγεται από την επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr και επιφυλάσσει πλήθος εκπλήξεων στους λάτρεις των ιντερνετικών παιχνιδιών και του διαδικτύου που θα λάβουν μέρος.

10o Παιχνίδι Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού 

Ο τίτλος του φετινού παιχνιδιού είναι «12η ώρα» και διεξάγεται σε ένα δάσος που όλοι μιλούν με γρίφους. Όταν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 12, τα μεσάνυχτα αμέσως μετά την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού τα μυθικά πλάσματα θα φτιάξουν μια ιστορία αγάπης. Σε ένα ξέφωτο, μια αυλαία θα ανοίξει και θα ακουστούν λέξεις από όλα τα σημεία της Γης και του ουρανού. Πέντε φιγούρες: η Αγγελική, ο Στράβωνας, ο Κένταυρος, η Ίρις και ο Νώε θα χαρίσουν το δικό τους πραγματικό χρώμα στις πέντε φάσεις του παιχνιδιού. Η κάθε φάση θα αποτελείται από γρίφους, παιχνίδια δεξιοτήτων και το «Φέρτε», μια διαδραστική μεταφορά του κλασικού θησαυρού στο διαδίκτυο. Στο τέλος του παιχνιδιού θα υπάρχει το κυνήγι του θησαυρού μέσα στον παγκόσμιο ιστό του διαδικτύου.

Το παιχνίδι διαρκεί από 22 Ιανουαρίου έως 26 Φεβρουαρίου στις 6μμ δηλώνοντας την παρουσία του καθόλη τη διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου.