“Αρμάδες”. Δημιουργικές ομάδες Καρναβαλιού για παιδιά και εφήβους

Το Πατρινό Καρναβάλι εμπλουτίζεται με ένα πρωτότυπο εγχείρημα, ένα νέο θεσμό της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, με τίτλο «Αρμάδες».

Οι «Αρμάδες» αποτελούν δημιουργικές ομάδες του Πατρινού Καρναβαλιού που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους  ηλικιακών κατηγοριών: α. 6 – 12 ετών και β. 13 – 17 ετών. Οι «Αρμάδες» προσδοκούν να αποτελέσουν τον βασικό κορμό του Καρναβαλιού των Μικρών, αλλά… και των Μεγάλων!

Μέσα από αυτό το νέο θεσμό, μικροί και έφηβοι καρναβαλιστές διαδικτυακά θα επιδοθούν σε καρναβαλικά παιχνίδια και διαγωνισμούς, με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες της ηλικίας τους. Με αυτό τον τρόπο ο λόγος δίνεται πρωτίστως στις παρέες των παιδιών και των εφήβων να δημιουργήσουν και να εκφραστούν ελεύθερα.

Οι «Αρμάδες» θα οργανωθούν μέσα από τα σχολεία, τις γειτονιές, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τα μουσικά ωδεία, τα αθλητικά σωματεία, τις δομές του Δήμου Πατρέων. Η φόρμα δήλωσης επιτρέπει τη συμμετοχή σε κάθε παρέα φίλων, αρκεί να τηρούνται οι όροι συμμετοχής

Για τις δηλώσεις και τους όρους συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr και πατήστε το σύνδεσμο Online Αιτήσεις.

Οδηγίες.

Eγγραφή Χρήστη – Δημιουργικής Ομάδας

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση στο σύστημα οnline αιτήσεων συμμετοχής της ομάδας σας στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού. Με το email και τον κωδικό πρόσβασης μπορείτε να εισέλθετε στο σύστημα και να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του αιτήματός σας και δηλώσετε συμμετοχή σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Οι χρήστες που έκαναν εγγραφή στο σύστημα οnline αιτήσεων για το καρναβάλι του 2020, θα πρέπει να κάνουν καινούργια εγγραφή.

Υποβολή Αίτησης

Επιλέγοντας “Υποβολή Αίτησης” ο χρήστης επιλέγει την ηλικιακή ομάδα που θέλει να υποβάλει αίτηση. Αρμάδα για ομάδες έως 17 ετών και Πλήρωμα 18+.

Υπάρχει δυνατότητα για προσωρινή αποθήκευση της αίτησης σας πατώντας “ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ”. Για να δείτε την αίτησή σας, κάντε κλικ στο κεντρικό μενού στην επιλογή “Αιτήσεις”. Επιλέγοντας το κουμπί “ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ” μπορείτε να συνεχίσετε την διαδικασία υποβολής της αίτησης σας.

Προσοχή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί “ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ” και να λάβετε το μήνυμα “H αίτηση σας έχει υποβληθεί με επιτυχία”.

Όλα τα πεδία με αστερίσκο(*) είναι υποχρεωτικά.

Κατά τη συμπλήρωση της αίτησής σας, θα σας ζητηθεί να επισυνάψετε φωτοτυπίες των ταυτοτήτων 2 εκπροσώπων σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένες).

Τα αρχεία πρέπει να είναι σε μορφή jpg, png, pdf, doc, docx. Το μέγεθος κάθε αρχείου (ταυτότητες) δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 4 ΜΒ.

Σε περίπτωση που εκπροσωπείτε σύλλογο/σωματείο θα σας ζητηθεί να επισυνάψετε το καταστατικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Σε περίπτωση προβλήματος κατά την υποβολή των αρχείων, δοκιμάστε να υποβάλετε τα αρχεία σε κάποια άλλη μορφή.

Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις

Εφόσον έχετε υποβάλλει με επιτυχία την αίτησή σας, πατώντας την επιλογή “Αιτήσεις” στο κεντρικό μενού μπορείτε να δείτε την αίτησή σας. Επιλέγοντας “ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ”, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή σας ζητηθεί να υποβάλετε συμμετοχή σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις τους Πατρινού Καρναβαλιού.