ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αιτήσεις Συμμετοχής για το Καρναβάλι των Μικρών 2020

 

Τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Παιδιών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που επισυνάπτουμε μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής (υπογεγραμμένο από τον Υπεύθυνο της Ομάδας) και να κατατεθούν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος). Επίσης η κατάθεση των αιτήσεων μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής υπογεγραμμένο, μπορεί να γίνει   μέσω email: karnavalimikron@carnivalpatras.gr

Για να γίνονται δεκτές και να παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου οι αιτήσεις συμμετοχής για την παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών θα πρέπει να έχουν πλήρη και ακριβή στοιχεία (αριθμό ατόμων, συνοδών και φωτογραφία στολής) και κάθε αίτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τον αριθμό των 70 ατόμων. Παρακαλούνται οι αιτούντες να διαβάζουν προσεκτικά τις προϋποθέσεις του κανονισμού.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται από Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 έως Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, και ώρες 10.00 – 14.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2610314486.

Δείτε τον κανονισμό και την αίτηση συμμετοχής.