ΑΡΜΑΔΕΣ

ΦΤΙΑΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΡΜΑΔΑ ΣΟΥ

και έλα να συμμετάσχεις στις φετινές…

αποστολές του Καρναβαλιού!

Οι Αρμάδες είναι αυτοδιοικούμενες ομάδες/παρέες εφήβων που έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά του Πατρινού Καρναβαλιού. Μέσα από εργαστήρια και συναντήσεις με έμπειρους καρναβαλιστές, οι Αρμάδες καλλιεργούν τη φαντασία τους, παίζουν, τραγουδούν, σατιρίζουν, διακωμωδούν και σχεδιάζουν τη δική τους στολή για να την παρουσιάσουν την περίοδο του Πατρινού Καρναβαλιού (πχ Νυχτερινή Ποδαράτη, Μεγάλη Παρέλαση ή άλλες δράσεις που θα σχεδιαστούν υπό τις προϋποθέσεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων)

Οι Αρμάδες σε πρώτη φάση απαρτίζονται από ένα πυρήνα πέντε (5) έως δέκα (10) ατόμων που αποτελείται από τον πλοηγό, τον συντονιστή της παρέας, και τα μέλη. Ο βασικός πυρήνας μέσα από μια σειρά συναντήσεων θα επιχειρήσει να εμπνευστεί, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια πρωτότυπη στολή για το Πατρινό Καρναβάλι, χρησιμοποιώντας 5-6 βασικά υλικά που θα τους δώσει η Οργανωτική Επιτροπή.

Στη δεύτερη φάση, ο βασικός πυρήνας θα συγκεντρώσει την υπόλοιπη Αρμάδα και όλοι μαζί θα κατασκευάσουν τις στολές τους με τη βοήθεια κατασκευαστών του καρναβαλιού. Για το φετινό Καρναβάλι, οι στολές των Αρμάδων θα παρουσιασθούν σε ειδικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για το τελευταίο τριήμερα. Οι Αρμάδες θα αποτελούνται συνολικά από 50 άτομα. Οι συναντήσεις και τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στους χώρους της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας στα Παλαιά Σφαγεία ή σε άλλα δημοτικά καταστήματα ανάλογα με το πρόγραμμα.

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους:

Οι έφηβοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις Αρμάδες, επισκέπτονται τη σελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας (carnivalpatras.gr) και συνεχίζουν πατώντας στο πεδίο ONLINE ΑΙΤΗΣΕΙΣ. Προχωρούν στην ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ και μετά επιλέγουν το πεδίο ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗ – ΑΡΜΑΔΑ.

Ο πλοηγός της αρμάδας υποβάλλει πρώτος “Δήλωση συμμετοχής Πλοηγού Αρμάδας”. Μετά την επιτυχή υποβολή της αίτησης, θα λάβει αυτόματα τον αριθμό της αρμάδας. Ο αριθμός αυτός θα χρησιμοποιηθεί από τα υπόλοιπα μέλη της αρμάδας στη “Δήλωση συμμετοχής Μέλους Αρμάδας”

1η Συνάντηση αρμάδων: Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, 11.00 – 14.00, Παλαιά Σφαγεία

Για περισσότερες πληροφορίες: 2610 361750 / armades@carnivalpatras.gr

Ετοιμάσου! Οργάνωσε την παρέα σου και έλα να σαλπάρεις μαζί μας.

 

Μείνε ενημερωμένος για όλες τις δράσεις:

FB1: Πατρινό Καρναβάλι Κοινωφελής Επιχείρηση

FB2: facebook.com/armades.carnivalpatras

Insta: @carnivalpatras.gr

 

 Ανακοινώσεις Παιχνιδιού