Απονομή βραβείων 56ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού στα Παλαιά Σφαγεία

 

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν λόγω της πανδημίας στο Πατρινό Καρναβάλι 2021, σε αυτό το διαφορετικό Καρναβάλι που όλοι βιώσαμε, το 56ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού κατόρθωσε να παραμείνει ζωντανό και να στεφθεί με επιτυχία διασκεδάζοντας και κρατώντας δημιουργική παρέα στα πληρώματα που συμμετείχαν.

Έτσι ήρθε η ώρα της επιβράβευσης όσων πληρωμάτων διακρίθηκαν αλλά και όλων των πληρωμάτων που συμμετείχαν.

 Η απονομή των βραβείων του 56ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα Κ7 (αίθουσα Καραγκιόζη) των Παλαιών Σφαγείων σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές συνθήκες.

Τα βραβεία φιλοτέχνησαν οι καθηγητές κεραμικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κα Μαρία Κανελλοπούλου, κα Παναγιώτα Κοντόγεωργα, κ.Σπύρος Μεθενίτης και κα Θεοδώρα Μόρφη.

 Η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη για την πρωτοβουλία-προσφορά των πήλινων μασκών και ιδιαιτέρως τους δημιουργούς των βραβείων.

*Η φωτογραφία προέρχεται από την απονομή των βραβείων του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού του Πατρινού Καρναβαλιού 2020.