Με μεγάλη επιτυχία τα “Παιχνίδια Δρόμου” του Κρυμμένου Θησαυρού στα Παλαιά Σφαγεία

Πολύ γέλιο, χαρά, γνήσιο καρναβαλικό κέφι, θεαματική δράση και απίστευτες δεξιότητες έβγαλαν τα Παιχνίδια Δρόμου του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στον υπαίθριο χώρο των Παλαιών Σφαγείων.

Τα Παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία παλαίμαχων από τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» και με την καίρια συμβολή της Τώνιας Κοκκοβίκα και του Χρήστου Γιαννόπουλου.

Ήταν προσαρμοσμένα καρναβαλικά στη λογική των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα και ξεσήκωσαν τα πληρώματα που συμμετείχαν και το διασκέδασαν με την ψυχή τους, αλλά και τους πολυάριθμους θεατές που πήραν μια έντονη δόση από τις γνωστές «φάσεις πλατείας» του ιστορικού παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

Οι κυνηγοί επιστράτευσαν ταχύτητα, ευελιξία και πλήθος δεξιότητες κάνοντας άνω κάτω τον υπαίθριο χώρο των Παλαιών Σφαγείων γεμίζοντας με χρώματα και καρναβαλικές εμπνεύσεις. Οι δοκιμασίες πολλές και απανωτές. Γέμισε ο τόπος με μεταμφιεσμένους με πλαστικές ποδιές και τεράστιες καρναβαλικές μύτες, με πλαστικές δεξαμενές, λεκάνες. Έπαιξαν Καρναβαλικά Μήλα, έγιναν Ξυλοπόδαροι, «τσίμπησαν» γλυκά από … καλάμι σε στόμα και τα μετέφεραν στον δίσκο, έκαναν σκυταλοδρομία στους διαδρόμους των Παλαιών Σφαγείων εντοπίζοντας και συλλέγοντας αντικείμενα, έπαιξαν «Εφτάπετρο» με … κλόουν.

Τα παιχνίδια παρουσίασαν ο Χρήστος Γιαννόπουλος και η Κατερίνα Τσουκαλά.

Συναρπαστικό το Σάββατο για κυνηγούς και θεατές και το ραντεβού ανανεώνεται για αύριο Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 11.30πμ με την «Εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού».