Συγγραφή σύντομων διαλόγων από Αρμάδες για το animation “Tηλε κι αγαπημένοι”

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας καλεί τις Αρμάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών να συμμετάσχουν στη συγγραφή σύντομων χιουμοριστικών διαλόγων που θα περιγράφουν όσα απρόοπτα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης. Οι διάλογοι που θα αποσταλούν θα συνδεθούν στο animation, με τίτλο «Τηλέ… κι αγαπημένοι!».

Στους σύντομους διαλόγους θα πρέπει να ξεχωρίζει ο ευθύς λόγος και να έχουν έκταση έως 80 λέξεις. Ο διάλογος γίνεται μεταξύ των ρόλων καθηγητή, μαθητή, συμμαθητή και κηδεμόνα. Στο τέλος κάθε σεναρίου, πρέπει να εγγράφεται ο αριθμός Αρμάδας.

Στείλτε τα σενάριά σας στο e-mail [email protected], με θέμα: ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ έως την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021.

Διευκρινίζουμε ότι τα στάδια συμμετοχής στη δράση προϋποθέτουν τη δημιουργία αρμάδας η οποία γίνεται ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

α) Είσοδος στην ηλεκτρονική σελίδα της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, carnivalpatras.gr και επιλογή του πεδίου ONLINE ΑΙΤΗΣΕΙΣ

β) Εγγραφή χρήστη

γ) Υποβολή Αίτησης

Προσοχή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί “ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ” και να λάβετε το μήνυμα “H αίτησή σας έχει υποβληθεί με επιτυχία”.

δ)Εκδηλώσεις

Εφόσον έχετε υποβάλλει με επιτυχία την αίτησή σας, πατώντας την επιλογή “Αιτήσεις” στο κεντρικό μενού μπορείτε να δείτε την αίτησή σας. Επιλέγοντας “ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ”, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή σας ζητηθεί να υποβάλετε συμμετοχή σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.