“Τα ζώα μου αργά”: Άκρως πετυχημένα τα παιχνίδια του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού την ηλιόλουστη Κυριακή στην πλατεία Γεωργίου Α΄

Σε μια καρναβαλική φιέστα κάτω από το άπλετο φως του ήλιου εξελίχτηκαν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου Α΄ τα παιχνίδια του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Τα ζώα μου αργά», που ήταν η δεύτερη φάση παιχνιδιών πλατείας του φετινού προγράμματος μετά τη φάση «Τσα Πρρρρ» που έγινε στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ της Αγυιάς.

Χρώματα, δεξιοτεχνία, επιδόσεις, γέλιο και απρόοπτα, έντονη καρναβαλική διάθεση χαρακτήρισαν τα παιχνίδια και οι συμμετέχοντες αλλά και οι πολυάριθμοι θεατές ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους μια αξέχαστη καρναβαλική γιορτή.

Τα πληρώματα συμμετείχαν σε 5 παιχνίδια, που χρειάζονταν αντοχή, ευστοχία, σταθερό χέρι, αντίληψη και καλή μνήμη. “Κάνε τη μαϊμού», «Το έξυπνο πουλί», «Ανταρκτική», «Ενυδρείο», «Μνήμη Ελέφαντα», ήταν οι ευφάνταστοι τίτλοι τους. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τόσο οι συμμετέχοντες όσο και αυτοί που παρακολουθούσαν, πέρα από το θέαμα, είχαν τη δυνατότητα να γευτούν και το κέρασμα του ΣΚΕΑΝΑ, προσφορά των καταστημάτων Pomodoro και Porto Fino. Οι μουσικές επιλογές στα decks ήταν του dj Στέλιου Αποστολόπουλου, που πρόσφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.

Χορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2020: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, ΕΡΤ Πάτρας

 

Βίντεο από την εκδήλωση.

Τα Ζώα μου αργά Ι The Movie

2η φάση πλατείας, πλ. Γεωργίου, 16.02.2020..video: ortentzio..#krymmenos2020 #patrascarnival2020 #carnival_patras

Geplaatst door 55ος Κρυμμένος Θησαυρός – Πατρινό Καρναβάλι 2020 op Donderdag 20 februari 2020