Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση «Σαρανταπέντε Κορωνοϊωάννηδες» έως αύριο (Τρίτη 13/10) στις 8πμ

Η θεατρική παράσταση «Σαρανταπέντε Κορωνοϊωάννηδες» από την «Κάνθαρος-Θέατρο act» είναι διαθέσιμη στο youtube του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού μέχρι αύριο το πρωί στις 8πμ.

Η παράσταση αρχικά είχε προγραμματιστεί να ανέβει ζωντανά στον υπαίθριο χώρο των Παλαιών Σφαγείων το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Η παράσταση που αποφασίστηκε να μαγνητοσκοπηθεί και να μεταδοθεί τηλεοπτικά και μέσω του youtube και εξαιτίας της αναστολής των παραστάσεων λόγω κορωνοϊού, ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο  του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού  Sparc που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2020 και το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020». Η παράσταση αποτέλεσε τμήμα του Φεστιβάλ Θεάτρου του έργου.

Τα πρωτότυπα κείμενα και τους στίχους της παράστασης υπογράφουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Μάγνης και ο συγγραφέας Τηλέμαχος Τσαρδάκας ο οποίος αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία. Παίζουν: Γεωργία Ηλιοπούλου, Γιώργος Κορομπίλης, Κώστας Κουτρουμπής, Μάρια Φλωράτου. Τραγουδάει η Κωνσταντίνα Μαγκαφά.

Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη. Μουσικές διασκευές-Ηχογραφήσεις: Διονύσης Μπάστας. Φωτισμοί: Ιωάννης Αναστασόπουλος. Ηχοληψία: Noisebox Studio.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση έως αύριο στις 8πμ.