Καρναβαλική καλημέρα από την Πάτρα με τις Αρμάδες Εφήβων έτοιμες να ταξιδέψουν. Δηλώστε τη συμμετοχή σας

Κόντρα στις φουρτούνες, θα σχεδιάσουμε μαζί, το δικό μας Καρναβάλι.

Ετοιμάσου!

Οργάνωσε την παρέα σου και έλα να σαλπάρεις μαζί μας!

Το πιο ευφάνταστο, διασκεδαστικό και δημιουργικό καρναβαλικό ταξίδι με τις “Αρμάδες” Εφήβων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022.

Μέχρι την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 καταθέστε τις αιτήσεις συμμετοχής σας μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr και στο ειδικό πλαίσιο των αιτήσεων.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 από τις 11.00 έως τις 14.00 θα πραγματοποιηθεί στα Παλαιά Σφαγεία η πρώτη συνάντηση.

Έφηβοι 13-17 ετών οργανώνονται στις Αρμάδες και ταξιδεύουν μαθαίνοντας όλα τα μυστικά του Πατρινού Καρναβαλιού συμμετέχοντας δωρεάν. Συντονίζονται στη συχνότητα της μεγάλης γιορτής της πόλης δημιουργώντας αυτοδιοικούμενες ομάδες/παρέες εφήβων. Συμμετέχουν, τραγουδούν, μαθαίνουν, σατιρίζουν, σχεδιάζουν τη δική τους στολή, δημιουργούν καρναβαλικά, κάνουν την απόδρασή τους από την πραγματικότητα των ημερών, μέσα από εργαστήρια και συναντήσεις με έμπειρους καρναβαλιστές.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Συγκεκριμένα οι έφηβοι που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις «Αρμάδες Εφήβων» επισκέπτονται τη σελίδα της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας (carnivalpatras.gr) και συνεχίζουν πατώντας στο πεδίο ONLINE ΑΙΤΗΣΕΙΣ. Προχωρούν στην ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ και έπειτα επιλέγουν το πεδίο ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΑΡΜΑΔΑ. Ο πλοηγός της αρμάδας υποβάλλει πρώτος “Δήλωση συμμετοχής Πλοηγού Αρμάδας”. Μετά την επιτυχή υποβολή της αίτησης, θα λάβει αυτόματα τον αριθμό της αρμάδας. Ο αριθμός αυτός θα χρησιμοποιηθεί από τα υπόλοιπα μέλη της αρμάδας στη “Δήλωση συμμετοχής Μέλους Αρμάδας”.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο https://bit.ly/3rtDELj