“ΤΗΛΕ… ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ – Τα ευτράπελα της τηλεκπαίδευσης”: Αnimation του Γιώργου Μελισσαρόπουλου, Πρεμιέρα την Κυριακή 21 Μαρτίου και ώρα 12.00

Στο πλαίσιο των δράσεων του Καρναβαλιού των Μικρών 2021 η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της προβολής του βίντεο animation « “Τηλε…κι αγαπημένοι” – Τα ευτράπελα της τηλεκπαίδευσης» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μελισσαρόπουλου και σενάριο του Θεατρικού Εργαστηρίου για Παιδιά και Εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας για την Κυριακή 21 Μαρτίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι από το κανάλι της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας στην πλατφόρμα του Youtube (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) και στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ carnivalpatras.gr .

Η ηχογράφηση του animation  έγινε στις 6 Μαρτίου.

Το θέμα του βίντεο animation περιλαμβάνει από τη μία πλευρά έναν καθηγητή και από την άλλη μαθητές, που εναλλάσσονται λέγοντας διάφορες ατάκες. Σκοπός είναι να σατιρίσουμε τη δυσκολία του διαδικτυακού μαθήματος, που λόγω της πανδημίας βρέθηκε στην επικαιρότητα αντικαθιστώντας τα μαθήματα με τη φυσική παρουσία στα σχολεία μας. Δάνεισαν τις φωνές τους οι μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου για Παιδιά και Εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία/Animation: Γιώργος Μελισσαρόπουλος

Συμμετοχή στο Animation: Μιχάλης Τόρης

Σενάριο: Θεατρικό Εργαστήρι για Παιδιά και Εφήβους ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Συμμετοχή με ιδέες: Αρμάδες 5, 12

Δάνεισαν τις φωνές τους οι μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου για Παιδιά και Εφήβους ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Επιμέλεια κειμένων: Γιούλη Δούβου, Ιωάννα Τζαμαρία, Μαρίνα Αγγελάτου

Υπεύθυνη Εργαστηρίου: Γιούλη Δούβου

Γραμματειακή υποστήριξη: Κωνσταντίνα Περλέγκα

Ηχογράφηση/Επιμέλεια Ήχου/Μουσική: Διονύσης Μπάστας

Παραγωγή: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων (Κ.Ε.ΔΗ.Π.) – Καρναβάλι Πάτρας