Μεγάλη συμμετοχή πληρωμάτων στον 57ο Κρυμμένο Θησαυρό

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, οι εγγραφές των πληρωμάτων για το 57ο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού. Δεδομένων των συνθηκών, μεγάλη θεωρείται η φετινή συμμετοχή, με 54 πληρώματα να έχουν εγγραφεί μέσω της online πλατφόρμας. Από αυτά τα 8 είναι νέα πληρώματα που συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Το φετινό παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά έχοντας ως στόχο τη σταδιακή επιστροφή στην κοινωνικότητα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο διαδικτυακές δοκιμασίες, όσο και δια ζώσης. Σε κάθε περίπτωση, η οργανωτική ομάδα είναι έτοιμη να προσαρμόσει τα παιχνίδια σε τυχόν αλλαγές των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η έναρξη του παιχνιδιού θα γίνει με το άνοιγμα του Τριωδίου, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.

Για δεκαπέντε ημέρες τα πληρώματα, θα δώσουν χρώμα και καρναβαλικό παλμό στην πόλη μας. Ένα χαμόγελο στα χείλη όσων συμμετέχουν και μια χαρούμενη στιγμή για τους περαστικούς που θα βρεθούν στο κατάλληλο σημείο τη σωστή στιγμή!

Οι επίσημες ανακοινώσεις γίνονται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα του 57ου Κρυμμένου Θησαυρού στον σύνδεσμο:

www.carnivalpatras.gr/krymmenos2022/            Μείνετε συντονισμένοι!

 

#patrascarnival #carnivalpatras #patrascarnival2022 #57krymmenos #patrinokarnavali #καρναβαλι #Πατρινό #patra #carnival