Η δημιουργία της Πανωραίας Χριστοπούλου είναι η αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2020

Η αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2020

Αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2020 αναδείχτηκε η δημιουργία της Πανωραίας Χριστοπούλου από το Αίγιο. Η αφίσα επιλέχτηκε μέσα από 17 δημιουργικές προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αφίσας του Καρναβαλιού των Μικρών 2020, που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

H 2η βραβευμένη αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών

Δεύτερη βραβευμένη αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2020 αναδείχτηκε η δημιουργία της παιδικής καλλιτεχνικής ομάδας ζωγραφικής, σχεδίου και ελεύθερου σχεδίου του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Τάπα Τίπα Ντο με συντονίστρια και εκπρόσωπο της ομάδας την εκπαιδευτικό και εικαστικό Χρυσόθεμη Μιτάκη.

3ο βραβείο αφίσας Καρναβαλιού των Μικρών 2020

Τρίτη βραβευμένη αφίσα αναδείχτηκε η δημιουργία της Λένας Τρίγκα.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Αφίσα Προβολής του Καρναβαλιού των Μικρών, στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού 2020. Το θέμα του φετινού Καρναβαλιού των Μικρών είναι:

«Κύκλο κάνουν τα παιδιά

με χρώματα διαφορετικά

σφιχταγκαλιασμένα και δημιουργικά».

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που κατέθεσαν τις προτάσεις τους και συγχαίρει τους νικητές του διαγωνισμού.