Συλλυπητήριο μήνυμα ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας για τον θάνατο του Μεντζέλου Μολοχίτη

Η είδηση του θανάτου του Μεντζέλου Μολοχίτη προκάλεσε σοκ και θλίψη στο σύνολο της καρναβαλικής κοινότητας και της πατραϊκής κοινωνίας. Ο Μεντζέλος Μολοχίτης συνέδεσε τη ζωή του με το Πατρινό Καρναβάλι και με την εθελοντική του και αστείρευτη προσφορά του πρόσφερε τα μέγιστα στη μεγάλη του αυτή αγάπη, τόσο από τη θέση του απλού καρναβαλιστή όσο και από επίλεκτες θέσεις όπως του μέλους του Δ.Σ. της επιχείρησης, του μέλους της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού, της οργανωτικής ομάδας του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού μαζί με τον Άγγελο Πολυδωρόπουλο, αλλά και του μέλους του συμβουλίου εθελοντισμού του φορέα «Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006».

Το λαμπερό γέλιο του Μεντζέλου Μολοχίτη θα λείψει από όλους μας και ο πρόωρος τραγικός χαμός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο Πατρινό Καρναβάλι.

Το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και η πρόεδρος και μέλη του θα παρευρεθούν στην κηδεία του αποχαιρετώντας τον και καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη του.