Ευχαριστίες Δημοτικής Αρχής για το Πατρινό Καρναβάλι 2016

PrintΤο Πατρινό Καρναβάλι του 2016, πέρασε πλέον στην ιστορία σαν το κορυφαίο Καρναβάλι της Ελλάδας.

Ξεχώρισε για την μεγάλη, αυθόρμητη συμμετοχή της νεολαίας της πόλης μας, αλλά και των επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, τη σάτιρα και το ξεφάντωμα, το πηγαίο κέφι και τη χαρά, διαψεύδοντας όσους… προφήτευαν ότι καταργείται το Καρναβάλι, τους ολίγους «κατ’ επάγγελμα» μάντεις αποτυχιών και καταστροφών,

Σε πείσμα των δύσκολων συνθηκών, το Καρναβάλι μας εξελίσσεται και αναπτύσσεται, με τη δημιουργική, εθελοντική δουλειά εκατοντάδων συμπολιτών μας. Σε όλους αυτούς η Δημοτική Αρχή, νιώθει την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο έπαινο.

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη, δημόσια να επαινέσουμε την εργατικότητα και το φιλότιμο των εργαζομένων του Καρναβαλικού και του Πολιτιστικού Οργανισμού, της Καθαριότητας και της Αυτεπιστασίας, καθώς και των υπολοίπων υπηρεσιών του Δήμου μας, που υλοποιώντας το σχεδιασμό των διευθυντών και προϊσταμένων των υπηρεσιών, παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία της διοργάνωσης, την καλή εικόνα και την καθαριότητα της πόλης μας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για την επιτυχία των εκδηλώσεων, τον Ερυθρό Σταυρό και το ΕΚΑΒ, τις κρατικές υπηρεσίες για την συνδρομή τους.

Αυτή η άψογη συνεργασία πρέπει να συνεχιστεί, να αναβαθμιστεί, να αποτελέσει μαζί με το νέο σχεδιασμό, τη βάση για την επιτυχημένη διοργάνωση του Καρναβαλιού του 2017.