ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Ζήσε από κοντά την ένταση της μεγαλύτερης γιορτής της Ελλάδας.

 Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας, στο πλαίσιο των ενεργειών οργάνωσης και ανάπτυξης του κορυφαίου θεσμού της πόλης, ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβρη τη σύσταση Ομάδας Εθελοντών Πατρινού Καρναβαλιού, πραγματοποιώντας για πρώτη φορά ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν εθελοντικά στην διοργάνωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού.

Την προσπάθεια αυτή υποστηρίζει η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού και η ομάδα Εθελοντών «Έψιλον» Δήμου Πατρέων έχοντας συμπεριλάβει τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού στα προγράμματα εθελοντικής απασχόλησης.

ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Οι εθελοντές του πατρινού καρναβαλιού ήταν ανέκαθεν ο κινητήριος μοχλός της διοργάνωσης συμμετέχοντας στην Καρναβαλική Επιτροπή και Ομάδες Εργασίας των εκδηλώσεων, αλλά και δίνοντας πάντα πρώτοι το παρόν στους δρόμους.

Με την σύσταση του γραφείου εθελοντισμού, δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στο θεσμό, να συμμετέχουν ανάλογα το διαθέσιμο χρόνο τους και τα ενδιαφέροντα τους.

Τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών Πατρινού Καρναβαλιού δραστηριοποιούνται κυρίως στην διεξαγωγή των εκδηλώσεων και των μεγάλων παρελάσεων ενώ μέρος των μελών (μετά από σχετικό αίτημα στην φόρμα συμμετοχής) εντάσσεται και σε ομάδες εργασίας για την προετοιμασία των εκδηλώσεων. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να απασχοληθούν στον τομέα πληροφόρησης και εξυπηρέτησης πολιτών, θεατών και επισκεπτών στα οργανωμένα κιόσκια του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση συμμετοχής που διατίθεται από το Καρναβαλικό Γραφείο ή να συμπληρώσουν την Online αίτηση συμμετοχής, δηλώνοντας τομείς ενδιαφέροντος και διαθεσιμότητα και στην συνέχεια θα ειδοποιηθούν από το Καρναβαλικό Γραφείο για να παρακολουθήσουν τις οργανωτικές συναντήσεις ανά εκδήλωση.

Αίτηση Συμμετοχής:

Online αίτηση συμμετοχής
– Στο Καρναβαλικό Γραφείο: Ακτή Δυμαίων 84, Πάτρα T.K 26333 |Τηλ.2610 361 750