Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2024

Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 μετά από τον ορισμό συγκεκριμένων εκπροσώπων από την Καρναβαλική Ακαδημία Πατρών και το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων και τη γνωστοποίηση των ονομάτων τους προς την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Συγκεκριμένα η Καρναβαλική Ακαδημία Πατρών όρισε ως τακτικό μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής την εκπρόσωπό της Βάσια Παπαβασιλείου (πλήρωμα 16) με αναπληρωματικό μέλος τον Ορέστη Λιακόπουλο (πλήρωμα 210), ενώ το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων όρισε ως τακτικό μέλος της Γνωμοδοτικής την εκπρόσωπό της Αναστασία Αγγελακοπούλου με αναπληρωματικό μέλος την Ιωάννα Ζιάκου.

Σύμφωνα με έκκληση της Καρναβαλικής Ακαδημίας Πατρών, θα δίνεται η δυνατότητα και στα δυο μέλη της (τακτικό και αναπληρωματικό) να παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις της Γνωμοδοτικής Επιτροπής με το αναπληρωματικό μέλος να λαμβάνει μέρος με τον ρόλο του παρατηρητή.

Έτσι ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της 9μελούς Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 που θα έχει θητεία μέχρι το τέλος της φετινής καρναβαλικής περιόδου (18 Μαρτίου  2024).  Θα την στελεχώνουν οι:

1.Εκπρόσωπος Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων: Αναστασία Αγγελακοπούλου (τακτικό μέλος) με αναπληρωματικό την Ιωάννα Ζιάκου

2.Εκπρόσωπος Καρναβαλικής Ακαδημίας: Βάσια Παπαβασιλείου-πλήρωμα 16 (τακτικό μέλος) με αναπληρωματικό τον Ορέστη Λιακόπουλο (πλήρωμα 210)

3..Ζάρλας Θανάσης (παρέλαση)

4..Αναστασόπουλος Νίκος (συντονιστής)

5.Καραχάλιος Ανδρέας (ήχος)

6.Κρότσης Σπύρος (Κρυμμένος Θησαυρός)

7.Χανουμίδης Ανέστης (υπεύθυνος εθελοντών και σύνδεσμος Δ.Σ. ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και Γνωμοδοτικής Επιτροπής)

8.Ξενόγιαννη Αβροκόμη (εκπρόσωπος πληρώματος και σύνδεσμος με τον Εμπορικό Σύλλογο για συνεργασία σε δράσεις)

9.Καλφαγιάννης Νίκος με αναπληρωματικό μέλος τον Δρακόπουλο Κωνσταντίνο (συντονιστές Εθελοντών)

Συντονιστής της Γνωμοδοτικής Επιτροπής καθώς και σύνδεσμος ανάμεσα στην Γνωμοδοτική και στην Κριτική Επιτροπή θα είναι ο Νίκος Αναστασόπουλος (χωρίς δικαίωμα ψήφου).