Εξελέγησαν ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο η Πρόεδρος Ήρα Κουρή και τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης “Καρναβάλι Πάτρας”

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ομόφωνα εξελέγησαν η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων “Καρναβάλι Πάτρας”.

Για το Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης  – Καρναβάλι Πάτρας, με πρόταση του Δημάρχου Πατρέων, Πρόεδρος θα είναι η Ήρα Κουρή.

Αντιπρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Δημησιάνος και Μέλη: από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής οι Απόστολος Αγγελής, Κωνσταντίνος Δραγώτης, Μαρία Λαζαρίδου και Γιώργος Μαγιάκης και από την αντιπολίτευση οι Ελένη Γκέκα – Τριανταφυλλοπούλου, Κωνσταντίνος Μαρκέτος, Μαρία Κουρμπανά και Νικόλαος Χρυσανθακόπουλος, ενώ στο Δ.Σ. ως μέλος θα υπάρχει και ο εκπρόσωπος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας Ιωάννης Γιαννακόπουλος.

Η Δημοτική Αρχή, όπως και το 2014, δεν χρησιμοποίησε την πρόβλεψη του Νόμου που ορίζει ότι τα 3/5 των μελών των Δ.Σ. πρέπει να ανήκουν στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής. Περιορίστηκε όπως είχε προ ημερών ανακοινώσει, στην απλή πλειοψηφία, για να διευκολυνθεί η συμμετοχή περισσότερων παρατάξεων στα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων.