Ρεκόρ συμμετοχών στο 12ο Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού

 

Την πέμπτη και  τελική εβδομάδα διανύει από τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου  το παιχνίδι του 12ου Παιχνιδιού του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού, ο οποίος ολοκληρώνεται την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Η αποκορύφωση του παιχνιδιού θα γίνει με την Εύρεση του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού την Πέμπτη 23/2 στις 21:00. 

Το παιχνίδι γνωρίζει πρωτοφανή επιτυχία καθώς η συμμετοχή των παιχτών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, φτάνοντας στους 290 παίχτες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών (οι προηγούμενες περισσότερες συμμετοχές ήταν 144) από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας αλλά και κάποιες συμμετοχές από εξωτερικό (Καναδάς- Αυστραλία-Ελβετία). Οι παίχτες από το ξεκίνημα του παιχνιδιού περιηγήθηκαν στην πόλη της Πάτρας,  γνωρίζοντας κομβικά σημεία της πόλης, προσπαθώντας να λύσουν γρίφους, να περάσουν δοκιμασίες, να βρουν δυσεύρετα αντικείμενα  αλλά και να  συλλέξουν στοιχεία που θα τα χρησιμοποιήσουν στην εύρεση του Θησαυρού.  Κάθε εβδομάδα ήταν ξεχωριστή καθώς ένας καινούριος ήρωας παίδευε του παίχτες στην πόλη. Γνώρισαν την Αιματοβαμμένη Μαίρη, τον Casper, τα φαντάσματα από τον Packman, τον Βασιλιά καρνάβαλο του 1953 με τα λιοντάρια της πλατείας Γεωργίου, ενώ πλέον συνομιλούν με την Πατρινέλα  για το 5ο και τελευταίο στοιχείο, ώστε να μεταβούν στο τελικό στάδιο αφού πρώτα συνδυάσουν όλα τα στοιχεία που θα έχουν στην κατοχή τους.

Η ομάδα του 12ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και τους 290 παίχτες και ελπίζει να τους χάρισε όμορφες στιγμές παιχνιδιού και αρκετό ξενύχτι, θέλοντας να πιστεύει πως ο στόχος της επανένταξης του παιχνιδιού στο πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού και η αναβάθμιση του,  πέτυχε.

Προς το παρών…..…… Σσσσσσσσσσσς…….

Το παιχνίδι είναι ακόμα ανοιχτό……..

Και όλα ήταν ψέματα….. Η Πατρινέλα είναι αθώα!!!!!

Η πύλη έχει ανοίξει και σας περιμένει όλους………

Ποιος θα βγει πρώτος από αυτή;

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ 3 και ΕΡΤ Πάτρας