Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την “διοικητική και οικονομική επίβλεψη της προόδου υλοποίησης του έργου με τίτλο “Κόμβος Εκπαίδευσης για τον Πολιτισμό και τη Δημιουργική Βιομηχανία” που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΟΠΣ ΤΑ 5202703)”

Ταχ. Δ/νση: Ακτή Δυμαίων 84, Πάτρα 26333

Τηλ: 2610 390917

Πληροφ. Μαρία Μπέλεχα

e-mail: [email protected]

web: www.carnivalpatras.gr 

 

Πάτρα, 27/10/2023

 Αριθμ. πρωτ.:1931

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων (ΚΕΔΗΠ) – Καρναβάλι Πάτρας μετά την υπ. αριθμ. 84/2023 (ΑΔΑ: 6733ΟΚΩΞ–ΔΨΠ) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου,

προκηρύσσει

ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων για την Παροχή Υπηρεσιών «Διοικητικής και οικονομικής επίβλεψης της προόδου υλοποίησης του έργου με τίτλο “Κόμβος Εκπαίδευσης για τον πολιτισμό και τη δημιουργική βιομηχανία” που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΟΠΣ ΤΑ 5202703)» προϋπολογισμού 88.700,00€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας–τιμής και συντελεστή βαρύτητας τόσο για την τεχνική όσο και για την οικονομική προσφορά. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών διοικητικής και οικονομικής υποστήριξης της ΚΕΔΗΠ–Καρναβάλι Πάτρας ως Δικαιούχου και Φορέα Υλοποίησης της Πράξης «Κόμβος Εκπαίδευσης για τον Πολιτισμό και τη Δημιουργική Βιομηχανία» με βάση τις αποφάσεις της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης και τις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου (ΣΔΕ) των Δράσεων και Έργων του Ταμείου Ανάκαμψης (CPV: 72224000-1 Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα διαχείρισης έργων). Η σύμβαση περιλαμβάνεται στο Υποέργο ΥΕ7 της Πράξης «Κόμβος Εκπαίδευσης για τον Πολιτισμό και τη Δημιουργική Βιομηχανία», η οποία έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με βάση την Απόφαση Ένταξης με αρ. πρωτ. 75555 ΕΞ 2023/16-05-2023 (ΑΔΑ: ΨΟΘΚΗ-ΑΓΘ) του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και έχει λάβει κωδικό ΟΠΣ ΤΑ: 5202703. Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGeneration EU, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν τα αναφερόμενα στο άρθρο 25 του Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, φυσικά ή νομικά πρόσωπα και σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr (ΕΣΗΔΗΣ) μέχρι την 14/11/2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο Άρθρο 3.1.1 της διακήρυξης, την 20/11/2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. από την αρμόδια Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι οικονομικοί φορείς θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής, το ύψος της οποίας ανέρχεται στο 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα και με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 2.2.2 της διακήρυξης.

Έως την ημέρα και ώρα αποσφράγισης των προσφορών προσκομίζονται με ευθύνη των οικονομικών φορέων στην αναθέτουσα αρχή, σε έντυπη μορφή και σε κλειστό φάκελο, στον οποίο αναγράφεται ο αποστολέας και ως παραλήπτης η Επιτροπή Διαγωνισμού, τα στοιχεία της ηλεκτρονικής προσφοράς του, τα οποία απαιτείται να προσκομισθούν σε πρωτότυπη μορφή.

Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών του διαγωνισμού. Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.

Η πληρωμή του Αναδόχου θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 5.1 της διακήρυξης.

Τα αιτήματα για συμπληρωματικές πληροφορίες – διευκρινίσεις επί των εγγράφων του Διαγωνισμού (Διακήρυξη και Παραρτήματα αυτής) υποβάλλονται ηλεκτρονικά µέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.∆Η.Σ.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή που υποστηρίζεται τουλάχιστον από αναγνωρισμένο (εγκεκριμένο) πιστοποιητικό και να εγγραφούν στο Ε.Σ.Η.∆Η.Σ.

Τα έγγραφα της σύμβασης της παρούσας Διακήρυξης καταχωρήθηκαν στη σχετική ηλεκτρονική διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης στο ΕΣΗΔΗΣ, η οποία έλαβε Συστημικό Αύξοντα Αριθμό: 252150 και αναρτήθηκαν στη Διαδικτυακή Πύλη (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ. Επίσης, η Διακήρυξη καταχωρήθηκε στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας στη διεύθυνση (URL): www.carnivalpatras.gr.

Η δαπάνη των δημοσιεύσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνει τον ανάδοχο.

Πληροφορίες για τη διακήρυξη παρέχονται από το Τμήμα Προμηθειών της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας (αρμόδια υπάλληλος: Μαρία Μπέλεχα – Τηλ: 2610 390917 – email: [email protected]  ) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 8:30-15:00).

Η Πρόεδρος

 

Ήρα Ειρήνη Κουρή

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΨΗΦ.ΥΠΟΓ.ΚΑΙ ΚΗΜΔΗΣpdf