Προκήρυξη Ανοιχτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την «Ηχητική και φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023»

Ταχ. Δ/νση: Ακτή Δυμαίων 84, Πάτρα 26333

Τηλ γραφ: 2610 390917

 e-mail: [email protected]

web: www.carnivalpatras.gr   

Πάτρα 16/12/2022

                                                                                                                                    Αρ. πρωτ.2269

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ανοιχτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την «Ηχητική και φωτιστική  κάλυψη  εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 »

Η ΚΕΔΗΠ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

Προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό, με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την «ηχητική και φωτιστική  κάλυψη  εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023», συνολικού προϋπολογισμού 71.920,00 ευρώ (συμπ/νου Φ.Π.Α. 24% ), σύμφωνα με την αριθ. 105/2022  απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ –Καρναβάλι Πάτρας  (ΑΔΑ: ΡΤΒΝΟΚΩΞ-2Β3) με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής ανα ΟΜΑΔΑ.

Προσφορές μπορούν να δοθούν για μια ή περισσότερες ομάδες ή το σύνολο των ομάδων.

Συνοπτική περιγραφή :

 ΟΜΑΔΑ Α. Χορευτική παράσταση «Οι σχολές χορού παρουσιάζουν» με ηχητικά και φωτιστικά μηχανήματα εκτιμώμενης αξία  1.500,00€ πλέον ΦΠΑ

ΟΜΑΔΑ Β. Μεγάλη παρέλαση των Μικρών εκτιμώμενη αξία 8.000,00€ πλέον ΦΠΑ

ΟΜΑΔΑ Γ. Μεγάλες Παρελάσεις (Νυχτερινή ποδαράτη – Μεγάλη Παρέλαση) εκτιμώμενη αξία 33.500,00€  πλέον ΦΠΑ

ΟΜΑΔΑ Δ. Τελετή Λήξης  2023 εκτιμώμενη αξία 15.000,00€ πλέον ΦΠΑ

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης  www.promitheus.gov.gr .

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr ή www.eprocurement.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την 09/01/2023 καταληκτική ημερομηνία και ώρα 11.00 π.μ. στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο.

Επισημαίνεται ότι τα Δικαιολογητικά Συμμετοχής που έχουν υποβληθεί με την ηλεκτρονική προσφορά σε μορφή αρχείου τύπου .pdf  και δεν έχουν εκδοθεί/συνταχθεί από τον ίδιο τον οικονομικό φορέα (άρα δεν φέρουν την ψηφιακή του υπογραφή) τότε οφείλουν επί ποινή αποκλεισμού να τα προσκομίσουν στην Υπηρεσία πρωτοκόλλου της ΚΕΔΗΠ –Καρναβάλι Πάτρας, σε έντυπη μορφή, εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή της προσφοράς τους (σε σφραγισμένο (υπο) φάκελο με εξωτερικές ενδείξεις: Επιμέρους έντυπα δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνικής προσφοράς). Τα εν λόγω δικαιολογητικά παραδίδονται στην επιτροπή διαγωνισμού.

Τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στην ημερομηνία 13/01/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ.  αποσφραγίζονται ηλεκτρονικά οι προσφορές από το αρμόδιο Γνωμοδοτικό όργανο (Επιτροπή Διαγωνισμού)  και οι συμμετέχοντες αποκτούν πλέον πρόσβαση για ενημέρωση στο περιεχόμενο αυτών.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 3 της διακήρυξης.

Οι προσφέροντες δεσμεύονται με την προσφορά τους για διάστημα δύο (2) μηνών από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών του διαγωνισμού. Δεν γίνονται δεκτές αντιπροσφορές. Ο χρόνος ισχύος αναφέρεται αναλυτικά στη διακήρυξη.

Η πληρωμή θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 5 της διακήρυξης.

Ο ανωτέρω διαγωνισμός θα διεξαχθεί με βάσει τις διατάξεις: α) του ν.4412/2016 β) του ν.3852/10 γ) του ν.3463/2006 και δ) του ν.4555/2018 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν.

Υποψήφιοι ή προσφέροντες και σε περίπτωση ενώσεων τα μέλη αυτών, μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα σύμφωνα με το άρθρο 2.2.1 της διακήρυξης.

Κάθε  οικονομικός  φορέας για  τη  συμμετοχή  στο  διαγωνισμό  θα  πρέπει  να  υποβάλλει  μαζί με  την  προσφορά  του και «Εγγύηση συμμετοχής» 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης (χωρίς Φ.Π.Α.) .

Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.

Πληροφορίες για τη διακήρυξη και το διαγωνισμό, παρέχονται από το Τμήμα Προμηθειών της ΚΕΔΗΠ- Καρναβάλι Πάτρας (αρμόδιος: Μαρία Μπέλεχα Ακτή  Δυμαιών 84 Πάτρα-τηλ: 2610 390917) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τα έξοδα δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο (Εφηµερίδες) βαρύνουν τον μειοδότη.

Η παρούσα Προκήρυξη θα αναρτηθεί στο ΕΣΗΔΗΣ με αριθμό συστήματος 180165 στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στο ΚΗΜΔΗΣ (www.eprocurement.gov.gr), καθώς στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας  www.carnivalpatras.gr με όλα τα τεύχη της Μελέτης.

Η Πρόεδρος

Ήρα Ειρήνη Κουρή

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΔΑ