Προκήρυξη του Ανοιχτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την «Προμήθεια υλικών για καρναβαλικές κατασκευές»

Ταχ. Δ/νση: Ακτή Δυμαίων 84, Πάτρα 26333

Τηλ γραφ: 2610 390917

 e-mail: [email protected]

web: www.carnivalpatras.gr   

Πάτρα 20/10/2022

Αρ. πρωτ.1789

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

του Ανοιχτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την «Προμήθεια υλικών για καρναβαλικές κατασκευές »

 

Η ΚΕΔΗΠ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

Προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό, με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την «Προμήθεια υλικών για καρναβαλικές κατασκευές», συνολικού προϋπολογισμού 35.539,17 ευρώ (συμπ/νου Φ.Π.Α. 24% ),  σύμφωνα με την αριθ. 77/2022 απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ –Καρναβάλι Πάτρας  (ΑΔΑ: ΩΥΦ5ΟΚΩΞ-ΗΕΓ) με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για το σύνολο των ειδών και σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό που εμπεριέχονται στο τεύχος της διακήρυξης (των ομάδων Α+Β+Γ+Δ).

 Οι προσφερόμενες τιμές ανά είδος δε θα πρέπει να ξεπερνούν την τιμή ανά είδος του ενδεικτικού προϋπολογισμού όπως ορίζεται στο άρθρο 86 του Ν.4412/2016
Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης όπως περιγράφεται στην παρ.2.2.1. της διακήρυξης.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή, που υποστηρίζεται τουλάχιστον από αναγνωρισμένο (εγκεκριμένο) πιστοποιητικό, το οποίο χορηγήθηκε από πάροχο υπηρεσιών πιστοποίησης, ο οποίος περιλαμβάνεται στον κατάλογο εμπίστευσης που προβλέπεται στην απόφαση 2009/767/ΕΚ και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κανονισμό (ΕΕ) 910/2014 και να εγγραφούν στο ΕΣΗΔΗΣ, σύμφωνα με την περ. β της παρ. 2 του άρθρου 37 του ν. 4412/2016 και τις διατάξεις του άρθρου 6 της Κ.Υ.Α. ΕΣΗΔΗΣ Προμήθειες και Υπηρεσίες.

Εύρος-Χρηματοδότηση της προμήθειας.

Συνοπτική Περιγραφή της προμήθειας

ΟΜΑΔΑ Α:

Η προμήθεια αφορά προμήθεια σιδήρου

ΟΜΑΔΑ Β:

Η προμήθεια αφορά προμήθεια φελιζολ

ΟΜΑΔΑ Γ:

Η προμήθεια αφορά προμήθεια χημικών ειδών

ΟΜΑΔΑ Δ:

Η προμήθεια αφορά προμήθεια βιομηχανικών ειδών

Η δαπάνη για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΏΝ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» έχει προϋπολογισθεί στο συνολικό ποσό των 35.539,17€ (συμπ/νου Φ.Π.Α. 24%). Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

Προσφορές μπορούν να δοθούν για μια ή περισσότερες ή το σύνολο των παραπάνω ομάδων για το σύνολο όμως των ειδών και των ποσοτήτων ανά υλικό/είδος ομάδας.

Οι προσφορές και τα περιλαμβανόμενα σε αυτές στοιχεία συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα ή συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.

Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν με ποινή αποκλεισμού χωρίς καμία αλλαγή, για χρονικό
διάστημα δώδεκα  (12) μηνών από την επόμενη της διενέργειας της διαδικασίας ανάθεσης. 

Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

 

Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.

Καταλληλόλητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας

Όπως περιγράφεται στην παρ.2.2.4 της διακήρυξης.

Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα

Όπως περιγράφεται στην παρ. 2.2.6 της διακήρυξης.

Όροι εκτέλεσης της σύμβασης

Όπως περιγράφονται στο κεφ.4 της διακήρυξης.

Ο χρόνος διάρκειας της Σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. με συστημικό αριθμό 175728 μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζει η διακήρυξη, στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Ν.4155/13 (ΦΕΚ/Α/29-5-2013), στο άρθρο 11 της Υ.Α. Π1/2390/2013 (ΦΕΚ/Β/2677/21-102013) «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)».

Ο Διαδικτυακός τόπος υποβολής προσφορών είναι: www.promitheus.gov.gr

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών ορίζεται η 24/10/2022.

Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών 07/11/2022 και ώρα 13:00.

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο σύστημα. Ο χρόνος υποβολής της προσφοράς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω του συστήματος βεβαιώνεται αυτόματα από το σύστημα με υπηρεσίες χρονοσήμανσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ.3 του άρθρου 6 του Ν.4155/13 και το άρθρο 6 της ΥΑ Π1-2390/2013 «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)

». Το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκεται αναρτημένο στην της ΚΕΔΗΠ –Καρναβάλι Πάτρας στη δ/νση www.carnivalpatras.gr καθώς και στη δικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.

Εφόσον ζητηθούν εμπρόθεσμα συμπληρωματικές πληροφορίες, σχετικές με τα έγγραφα του διαγωνισμού, αυτές υποβάλλονται οκτώ (8) το αργότερο ημέρες πριν την ημερομηνία που έχει ορισθεί για την υποβολή των προσφορών.

Η εγγύηση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό, ορίζεται σε ποσοστό δύο τοις  (εκατό (2%) της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης χωρίς τον Φ.Π.Α. για το σύνολο της  προμήθειας.

Τα στοιχεία & δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του προσφέροντος, στη διαγωνιστική διαδικασία υποβάλλονται επί ποινή αποκλεισμού από αυτόν ηλεκτρονικά  σε μορφή αρχείου τύπου pdf και προσκομίζονται κατά περίπτωση από αυτόν εντός (3)  εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή πλην των ΦΕΚ και των εγγράφων που φέρουν ψηφιακή υπογραφή.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την 08/11/2022 και ώρα 11:00, μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής, εφαρμοζόμενων κατά τα λοιπά των κείμενων διατάξεων για την ανάθεση δημοσίων  συμβάσεων και διαδικασιών.

Η πληρωμή του συμβατικού τιμήματος θα γίνεται με την προσκόμιση των νομίμων παραστατικών και δικαιολογητικών που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 200 παρ. 5 του ν. 4412/2016.

Τρόπος πληρωμής: η πληρωμή της αξίας της προμήθειας θα γίνεται τμηματικά μετά των παραλαβή των παραδοτέων της συμβατικής αξίας. Οι νόμιμες κρατήσεις περιγράφονται αναλυτικά στη παρ. 5.1. της διακήρυξης.

Προδικαστικές προσφυγές- Προσωρινή Δικαστική Προστασία: Όπως περιγράφεται στην παρ.3.4 της Διακήρυξης.

Τα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν τον ανάδοχο της προμήθειας.

Ισχύουσες διατάξεις:

Το Ν. 4412/16 άρθρο 27 παρ.1 «Ανοικτές διαδικασίες» όπως ισχύει με τις τροποποιήσεις του.__.

Να δημοσιευθεί μία φορά 

  1. Σε δύο ημερήσιες εφημερίδες
  2. Σε μία εβδομαδιαία εφημερίδα

 

Η Πρόεδρος

 

Ήρα Ειρήνη Κουρή