Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“ΣΚΑΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ” – Animation του Καρναβαλιού των Μικρών

SHARE
ΠΟΤΕ;
02/03/2022 - 06/03/2022
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ένα απολαυστικό animation παραγωγής ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, δια χειρός Γιώργου Μελισσαρόπουλου (Meliss) με τη συμμετοχή του θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά και εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Μουσική επένδυση/Ηχογράφηση: Διονύσης Μπάστας
Φωνή Τζίτζικα: Αλέξανδρος Κουκιάς
Φωνή Δημοσιογράφου: Γιούλη Δούβου

Παραγωγή ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας 2022

Το Πατρινό Καρναβάλι απέκτησε τη δεύτερη ταινία animation. Στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Καρναβαλιού των Μικρών 2022, η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας προχώρησε στην παραγωγή του animation .

Η Ρεπόρτερ Ντίνα Μυρμηγκίνα μέσα σε έναν πανικό από έντομα που δουλεύουν πυρετωδώς εν’ όψει καρναβαλιού, παίρνει συνέντευξη απ΄ τον Τζίτζικα, μασκότ του Πατρινού Καρναβαλιού των Μικρών. Συζητάνε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει λίγο πριν την έναρξη αλλά και για το νόημα του Καρναβαλιού.

Ο Τζίτζικας, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τη δημοσιογράφο του καναλιού ΣΚΑΕΙ TV, στο δάσος των Καρναβαλεντόμων. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά λίγο πριν τον καρναβάλι των εντόμων, αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι δεν το βάζουν κάτω.

Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία animation, παραγωγής της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας μετά το περσινό «ΤΗΛΕ ΚΑΙ… ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ: Τα ευτράπελα της τηλε-εκπαίδευσης».

 

ΒΙΝΤΕΟ

« Όλες οι Εκδηλώσεις



ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

Ακτή Δυμαίων 84
Πάτρα 263 33
Τηλ.: 2610 361750 και 2610 390910
Email:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ