Φόρτωση Εκδηλώσεις

«Τα άτυχα Καλικαντζαράκια» του Μιλτιάδη Παπανάγνου/ Σατιρικό μονόπρακτο, γραμμένο για παιδιά. ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Θεατρικό Εργαστήρι «Κύκλος» Αμαρύνθου (1999)

SHARE
ΠΟΤΕ;
17/02/2024 - 01/02/2025
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΔΙΑΝΟΜΗ

Ηρακλής Ντούρμας,

Βαγγέλης Παπαδέας.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μιλτιάδης Παπανάγνου.

ΣΚΗΝΙΚΑ, ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Θ. Ε. Κ.

ΦΩΤΙΣΜΟΙ, ΉΧΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΣΚΗΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Δημήτρης Καραδήμος

ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Αντώνης Λαζάρου, Μαρία Κυριαζή

 

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email:  [email protected]

Τηλ: 6972699375 (Κότσιφας Χαράλαμπος)

Διευθ: Χάρης Κότσιφας Λειβαδάκια Αμαλιάδας-27200

 

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ

Δύο σύχρονα καλλικατζαράκια, απογοητευμένα που δεν καταφέρνουν πια να τρομάξουν τους ανθρώπους, ανακαλύπτουν έναν επαναστατικό τρόπο για να αποκτήσουν ξανά την παλιά τους αίγλη.

 

 

 

 

 

Ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας ιδρύοντας το Θεατρικό Εργαστήρι Κύκλος στα τέλη του 1999, με την πεποίθηση πως σε κάθε κοινωνική ομάδα υπάρχουν ταλέντα, αλλά και δυνάμεις ικανές να δημιουργήσουν ένα ζωντανό θεατρικό σύνολο.

Πρωταρχικό και κύριο μέλημα της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας, εκτός απο τη δημιουργία του θιάσου, ήταν και παραμένει η Θεατρική Παιδεία. Ετσι, τα μέλη του παράλληλα με τις πρόβες για τα έργα που προετοιμάζουμε, εχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απλά μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, ιστορίας θεάτρου, δραματουργίας.

Ο έμπειρος και καταρτισμένος σκηνοθέτης του θιάσου Μιλτιάδης Παπανάγνου έχει αναλάβει το έργο αυτό από ιδρύσεως της ομάδας μέχρι και σήμερα. Ονομάστηκε Θεατρικό Εργαστήρι διότι μέσα στην ομάδα γίνεται πράξη η θεατρική τέχνη και Κύκλος για να προσδιορίζεται η συλλογική ευθύνα και προσπάθεια.

Ο θίασος είναι καθαρά ερασιτεχνικός, μη κερδοσκοπικός. Οι παραστάσεις μας δίνονται πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Κύκλος, που διανύει ήδη το 25ο έτος της θεατρικής του πορείας, παραμένει ένας από τους ζωντανούς, δυναμικούς και με συνεχή παρουσία στα θεατρικά δρώμενα ερασιτεχνικούς θιάσους που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται σήμερα στην Εύβοια.

Ανεβάσαμε έργα Ελλήνων, κυρίως, συγγραφέων (Ξενόπουλου,Ψαθά, Καμπανέλλη, Σκούρτη, Γιαλαμά – Πρετεντέρη, Ποντίκα, Παπαθανασίου – Ρέππα, Μανιώτη, Τσιφόρου, Μιλτιάδη Παπανάγνου, Έλλης Παπαδημητρίου, Στρατή Δούκα, Ζωής Βαλάση, Ζωρζ Σαρρή), αλλά  ξένων συγγραφέων, κλασσικών και σύγχρονων (Τσέχωφ, Λόρκα, Πιραντέλο, Κοκτώ, Τενεσί Ουίλιαμς, Νηλ Σάιμον, Ρομπερ Τομά).

Το Θεατρικό Εργαστήρι Κύκλος διευθύνει από την ίδρυσή του, ο σκηνοθέτης του θιάσου Μιλτιάδης Παπανάγνου.

ΒΙΝΤΕΟ

« Όλες οι Εκδηλώσεις



ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

Ακτή Δυμαίων 84
Πάτρα 263 33
Τηλ.: 2610 361750 και 2610 390910
Email:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ