Φόρτωση Εκδηλώσεις

“Rebirth”

SHARE
ΠΟΤΕ;
Μάρτιος 14, 21:00 - 21:30
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία-Performance: Μαρία Λάτα

Πρωτότυπη Μουσική: Χάρης Πεγιάζης

Βίντεο: Γιάννης Παππάς

Μποντάζ: Γιάννης Παππάς-Μαρία Λάτα

Φωτισμοί: Ευσταθία Δρακονταειδή

Εκτέλεση Παραγωγής: Βιομηχανική

 

Λίγα Λόγια…

   Μέσα στη σύγχυση της εποχής είναι τόσο δύσκολο κανείς, να εκφράσει με ακρίβεια και απλότητα τις σκέψεις του. Πόσο μάλλον όταν ο χρόνος που έχει να το κάνει, είναι αυτός των πενήντα οκτώ δευτερολέπτων.

  Αυτή τη πρόκληση θέσαμε οι ίδιοι στον εαυτό μας. Ο λόγος; Να επικοινωνήσουμε το πνεύμα του καρναβαλιού, ξεπροβάλλοντας από το πουθενά ένα ανέμελο απόγευμα στις οθόνες σας. Κλέβοντας σας για λίγο την προσοχή, βάζοντας σας στον κόσμο των σκιών, όπου η μαγεία είναι ανεξάντλητη.

  Τώρα πιο πολύ από ποτέ, γίνεται φανερό πως η πόλη έχει ανάγκη αυτή τη γιορτή. Το καρναβάλι είναι η γιορτή της ίδιας της ζωής. Υπάρχουμε εκείνη τη στιγμή για εκείνη τη στιγμή.

  Με λίγα λόγια λοιπόν… Η κουραστική παύση μέσα από την οποία μαχόμαστε να απελευθερωθούμε, σίγουρα θα τελειώσει. Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος φλεγόμενος βυθίζεται μέσα στο νερό κατά τη τελετή λήξης. Αλλά η φλόγα του στην ουσία δεν παύει ποτέ, από αυτή γεννιέται πάλι (Rebirth), αυτεξούσιος. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει το καρναβάλι και έτσι μπορεί να υπάρξει η ζωή.

   Ποιός λοιπόν, μπορεί ή τολμά να σβήσει τη φωτιά του καρναβαλιού; Ποιος μπορεί να σβήσει τη φλόγα των ανθρώπων;

Μαρία Λάτα

 

ΒΙΝΤΕΟ

« Όλες οι ΕκδηλώσειςΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

Ακτή Δυμαίων 84
Πάτρα 263 33
Τηλ.: 2610 390912 και 2610 390915
Email:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ