Πρόσκληση για ηχητική, φωτιστική και προβολική κάλυψη εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023

 Πάτρα 16/12/2022

 Αρ. πρωτ.: 2268

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΙΑΣ                                                                                   

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                                                   ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ –ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

Ταχ. Δ/νση  : Ακτή Δυμαίων 84 Πάτρα

Τ. Κ.: 26333                                        

Πληροφορίες: Μαρία Μπέλεχα

Τηλέφωνο : 2610 390917, 2610 390910

 email:  [email protected]

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ – ΠΡΟΤΑΣΗΣ

ΠΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

 

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας ενδιαφέρεται να αναθέσει την ηχητική-φωτιστική και προβολική κάλυψη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού του 2023, οι οποίες αφορούν :

 Α. ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ  ΤΟΥ Π.Κ.2023  ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΑ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ   ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 29.000,00€ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΦΠΑ -21/01/2023

Β. ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΡΜΑ (ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ) ΜΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ    ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 1.000,00€ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΦΠΑ – 17/01/2023 έως 26/02/2023.

Η διενέργεια της ανάθεσης της  υπηρεσίας θα γίνει σύμφωνα με :

α) τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 4782/2021.

β) τις διατάξεις του άρθρου 209 του Ν.3463/2006

γ) τη βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω  πρότασης ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με α/α 273.

Κριτήριο κατακύρωσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά ανά ομάδα, αποκλειστικά βάσει τιμής, η οποία θα είναι σύμφωνη με την περιγραφή της μελέτης.

Παρακαλούμε τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που ασχολούνται με το υπό ανάθεση αντικείμενο να μας αποστείλουν σχετική προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο για την ανωτέρω υπηρεσία, σύμφωνα με την επισυναπτόμενη τεχνική μελέτη, έως την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 μμ στο Πρωτόκολλο της Επιχείρησης, Ακτή Δυμαίων 84 – Πάτρα. 

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στο ΚΗΜΔΗΣ, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΗΠ και θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων στα γραφεία της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι  Πάτρας.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από τις διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε μαζί με την προσφορά σας να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.) ,τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), το Διευθύνοντα Σύμβουλο καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Καταστατικό εταιρείας καθώς τον νόμιμο εκπρόσωπο αυτής με δικαίωμα υπογραφής
  2. Πιστοποιητικό που εκδίδεται από αρμόδια κατά περίπτωση αρχή, από το οποίο να προκύπτει ότι κατά την ημερομηνία της ως άνω ειδοποίησης, είναι ενήμεροι ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους ή ότι έχουν υπαχθεί σε δεσμευτικό διακανονισμό για την καταβολή τους.
  3. Πιστοποιητικό που εκδίδεται από αρμόδια κατά περίπτωση αρχή, από το οποίο να προκύπτει ότι κατά την ημερομηνία της ως άνω ειδοποίησης, είναι ενήμεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης.
  4. Για την απόδειξη της νόμιμης σύστασης και των μεταβολών του φυσικού ή νομικού προσώπου, στις περιπτώσεις που ο οικονομικός φορέας είναι φυσικό πρόσωπο προσκομίζει Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου µε το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή του σ’ αυτό και το ειδικό επάγγελμα του ενώ εάν είναι νομικό πρόσωπο Γενικό Πιστοποιητικό Μεταβολών από το ΓΕΜΗ, εφόσον έχει εκδοθεί έως τρεις (3) μήνες πριν από την υποβολή του. Στις λοιπές περιπτώσεις τα κατά περίπτωση νομιμοποιητικά έγγραφα νόμιμης σύστασης και μεταβολών (όπως καταστατικά, πιστοποιητικά μεταβολών, αντίστοιχα ΦΕΚ, κλπ., ανάλογα με τη νομική μορφή του οικονομικού φορέα), συνοδευόμενα από υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986 του νόμιμου εκπροσώπου ότι εξακολουθούν να ισχύουν κατά την υποβολή τους.
  5. Για την απόδειξη της νόμιμης εκπροσώπησης, στις περιπτώσεις που ο οικονομικός φορέας είναι φυσικό πρόσωπο προσκομίζεται είτε πληρεξούσιο είτε η νόμιμη γι΄ αυτό εξουσιοδότηση, η οποία μάλιστα πρέπει να φέρει και τη βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος ενώ εάν είναι νομικό πρόσωπο υποχρεούται, κατά την κείμενη νομοθεσία, να δηλώνει την εκπροσώπηση και τις μεταβολές της σε αρμόδια αρχή (π.χ. ΓΕΜΗ), προσκομίζει σχετικό πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης, το οποίο πρέπει να έχει εκδοθεί έως τριάντα (30) εργάσιμες ημέρες πριν από την υποβολή του.
  1. Υπεύθυνη δήλωση (με γνήσιο της υπογραφής) περί μη επιβολής σε βάρος του οικονομικού φορέα της κύρωσης του οριζόντιου αποκλεισμού, σύμφωνα τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.  (άρθρο 74 παρ.4 Ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 23 του Ν.4782/2021)
  2. Υπεύθυνη δήλωση (με γνήσιο της υπογραφής) στην οποία θα δηλώνει : έλαβε γνώση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης της ΚΕΔΗΠ, και ότι τους αποδέχεται χωρίς καμία επιφύλαξη. Εφόσον υπεύθυνα δηλώνεται η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών, δεν γίνεται δεκτή, καμία άλλη επιφύλαξη που μπορεί να υπάρχει μέσα στην προσφορά και δεν συμφωνεί με τους όρους της.
  3. Αποδεικτικά ότι ο ενδιαφερόμενος διαθέτει εμπειρία στην εκτέλεση παρόμοιων υπηρεσιών σε συνεργασία με άλλους ΟΤΑ ή με άλλον φορέα οι οποίες θα έχουν εκτελεστεί εντός των τελευταίων τριών (3) ετών.

Η συνολική δαπάνη προϋπολογίζεται έως 30.000,00 €  μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., θα καλυφθεί από ίδιους πόρους και θα βαρύνει τον Κ.Α 15-6233 «Μισθώματα τεχνικών εγκαταστάσεων» του Προϋπολογισμού έτους  2023.

Οι προσφορές συμμετοχής και τα περιλαμβανόμενα σε αυτές στοιχεία συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα ή συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.

Εντός του κυρίου φακέλου προσφοράς θα υπάρχουν τα δικαιολογητικά συμμετοχής.

 

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας

Ήρα – Ειρήνη Κουρή

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΡΜΑ (3)

ΜΕΛΕΤΗ