Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αφιέρωμα -15ος«Μώμος ο Πατρεύς»

SHARE
ΠΟΤΕ;
16/02/2023 - 28/02/2023

Στο Αφιέρωμα του διαδικτυακού Μώμου τιμούμε Ομάδες με πολυετή προσφορά στο Ερασιτεχνικό Θέατρο. Ξεκίνησαν την πορεία τους δεκαετίες πίσω και μέχρι σήμερα συνεχίζουν αδιάκοπα το ταξίδι τους στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο. Με σεβασμό και συνέπεια, απέναντι στο θεατή, το απαραίτητο πάθος και τη συντροφικότητα, απέναντι στην ίδια την Ομάδα. Τρία φωτεινά παραδείγματα Εθελοντών Ερασιτεχνών, τρεις ιστορίες –ολόιδιες- Αθεράπευτων Ερωτευμένων. Εξ όνυχος τον λέοντα λοιπόν και μια ματιά στο αρχειακό υλικό που παρατίθεται, φτάνει να μας προϊδεάσει για τον αγώνα και την προσπάθεια της κάθε ομάδας.

Το κεφάλαιο που ανοίγουμε αφορά την  ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ και κάθε χρόνο θα προστίθενται τιμώμενες ομάδες  συμπληρώνοντας  το ιστορικό αρχείο, που θα παραμένει στη διάθεση κάθε επισκέπτη, για πάντα. 

Φέτος  προστίθενται στο αρχείο:

1.Η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία “Τέχνη” Κιλκίς /Θεατρική Σκηνή (έτος ίδρυσης 1980/1995)
2.Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου  «Ο Φάρος» (έτος ίδρυσης 1979/1985)
3.Θεατρικός Όμιλος «Γ. Σουρής» Ερμούπολης Σύρου (έτος ίδρυσης 1979)

Για κάθε μία, εξ αυτών, υπάρχει μια ολόκληρη παράσταση, αναρτημένη με υποτίτλους, (επιλογή της ίδιας της ομάδας), ένα μικρό βιντεοσκοπημένο αφιέρωμα, ένα πλήρες ιστορικό, κάποιες φωτογραφίες ενδεικτικές αλλά και στοιχεία επικοινωνίας με συνδέσμους , για να γνωρίσετε καλύτερα την ομάδα, μέσω διαδικτύου.

Καλώς ορίσατε!

 

« Όλες οι Εκδηλώσεις



ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

Ακτή Δυμαίων 84
Πάτρα 263 33
Τηλ.: 2610 361750 και 2610 390910
Email:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ